Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kände mig trygg hos dig

jag kvävs
det är för mycket av dig inom mig

nu för tiden kan jag inte skilja på
vad som är kärlek och vad som är hat

lyssnar på alla ord
men allting blir en låt som påminner om dig

har svikit mig själv och mitt sinne
alldeles för många gånger nu

jag ser alla bilder ifrån vår tid
en kärlek som brunnit ut

försöker stoppa mig själv ifrån
att försöka ta kontakt

du har gått ifrån a till b
jag sitter kvar på platsen
där du lämnade mig

jag vet inte vad som sårar mig mest
att du lämnade mig
eller
att jag inte kan gå vidare




Bunden vers (Tanka) av anajsn
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-19 13:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn