Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

överge mig eller stanna kvar.

klockorna står still
men ändå hör vi hur de tickar
samma sång när hjärtat börjat dunka
vi ser de från olika sidor men gör fortfarande samma saker


en sen juli kväll
överge mig eller stanna kvar.
jag hade alltid älskat honom, och i vissa stunder älskade han mig också


vi gick runt och pratade
de kyliga kvällarna gjorde det svårare för oss att förstå
vad som var den stora meningen i vår framtid.

han förklarade hur verkligheten låg till men förstod aldrig vad det var han sa
vi förstod aldrig vad som gick snett

men en dag
stannade han inte kvar.


Jag hade alltid älskat honom, Och i vissa stunder älskade han mig också.




Fri vers (Spoken word/Slam) av anajsn
Läst 320 gånger
Publicerad 2009-10-29 20:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn