Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill fråga och jag vill veta.

går det att förlora
någonting man inte har?

går det att älska
någonting man aldrig har haft?

går det att andas
när man inte har några lungor?


går det att le
med ett krossat hjärta?




Fri vers av anajsn
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-08-08 14:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn