Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att vara, eller inte vara.

Skapa aldrig förhinder
om du kan skapa en dröm

Skapa aldrig förhoppningar
om du själv vet att dom inte kommer fungera

Skapa aldrig en konversation
du inte kommer bli lycklig av

Skapa aldrig en tanke
om du aldrig kommer släppa den

Skapa aldrig en sorg
om den kommer ta ditt liv

Skapa alltid kärlek
för det kommer göra dig till den lyckligaste i världen.




Övriga genrer av anajsn
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-10-03 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anajsn
anajsn