Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

onödigt jävla svammel utan mening

allting gör så ont
varenda liten känsla växer sig större och större
tills det tar upp varenda millimeter av min kropp
och det gör så ont

att älska en människa så mycket att man börjar hata
bara för att själva älskandet gör så ont
är det normalt?

att älska sin familj så otroligt mycket att man ibland önskar att de kunde försvinna
så de slipper se mig gå sönder
att inte ens kunna se reklamer på tvn
utan att man är på gränsen till sammanbrott
är det normalt?

jag hatar att vara klar i huvudet
jag vill vara avtrubbad
jag klarar inte av känslorna
det finns inte i olika nyanser
allting är pang på jättestarkt
hata eller älska
och allting gör lika jävla ont

blev sen med tvåmedicinen idag
satt i bilen
och stängde luftkoditioneringsventilen
och öppnade
och stängde
och öppnade
minst 30 gånger
i flera minuter
för jag ville inte att luften skulle vara förgiftad
var så rädd
men ville inte verka dum

och jag lider av posttraumatiskt stressyndrom
och allvarlig ångeststörning
och panikångest
och socialfobi
och tvångssyndrom
och jag disocierar också tydligen
och jag är alkohol och drogberoende
och jag är självdestruktiv
och jag lider av en misstänkt borderlinestörning

vad fan betyder allt det där?
hur kommer jag bli frisk från allt det där?

och jag gör upp små scheman i smyg
ibland bara i huvudet
ibland skriver jag ner
olika saker
som vad jag ska äta och hur mycket och när
eller vad jag ska köpa för skönhetsartiklar och när jag ska duscha och hur länge och vilka produkter jag ska använda

jag vet inte ens vart jag vill komma
behöver bara skriva av mig ibland





Fri vers av beskyddaren
Läst 294 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 00:43



Bookmark and Share


  I Reformed
du frågar dig hur du ska bli frisk? Det här är ett av sätten, att få ut det ur sin kropp, ur sitt huvud, ner på papper, ner på sidor, ner i ord!
Att låta sig själv visa hur man mår, är ett steg i rätt riktning. Sen tror jag inte på att människor är sjuka, jag tror bara att dom tänker i andra banor. En hjärna är aldrig sjuk, bara annorlunda,
och fantastiskt (det får man aldrig glömma!)
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

beskyddaren
beskyddaren