Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VOLVOS VÄRDE VARAR


VOLVOS värde varar
De varar not alldeles fan-tastiskt
Nåt alldeles förbannat

Volvos värde virvlar iväg
Varande
Som i den värsta höststorm
Men kvar
Är de var
Som infekterar hela marknaden

De kallas för allt möjligt
Men de är
Aktiägare
Och aktiemarknaden
Som är det sjuka
Som är ett slags gnidenhets virus

De som står för allt varande
Det som är så svårt
Att få bort
Om det väl blivit infekterat






Fri vers av LassO
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 08:39



Bookmark and Share


  Vind
På rovkapitalismens bakgård finns ingen anständighet.
Smått fyndigt spretat :)
2009-02-07

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Fyndigt ordlek, det där med "varar" : -) Och att aktiemarknaden är "gnidenhetsvirus", det är ganska träffande...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO