Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖVERBÖRJE


ÖVERBÖRJE SKINKORNA VISAR
FÖR DE SOM HONOM GÄRNA PRISAR
OCH OFTA SPISAR
DE SOM KAN KALLAS ”BEGAGNAD MAT”

SÅ ÄVEN VERBALT
SITTER OCH JUBLAR ÖVER ATT HÖRA
PÅ ALLT SOM ÖVERBÖRJARNA KAN GÖRA
FÖR ATT KLIMATET FÖRSTÖRA

ELLER SÄGER, ATT MAN KAN
NÄR DÅ, ALL VÄRDIGHET FÖRSVANN
SOM DIARRE`
RINNA, RANN

DEN FÖRSVANN
SOM DIARIE…
SOM MAN FÖR…
NORMALT, MED PAPPER DE MED




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-07 10:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO