Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

5:e Januari

Jag drömmer bara mardrömmar
Det är vad jag tror
Vaknar som i en vattensäng
Svetten droppar över sängkanten

I en dröm sköt jag min mamma
Jag hade en pistol i handen
Och paniken kunde inte kontrolleras
Det kändes som om det inte var första gången

Trots att jag sköt min mamma överlevde hon
Hon blev arg och trodde jag hade rökt gräs
Hon gick omkring i köket i huset vid vägens slut
Med tre skotthål i ryggen




Fri vers av Cinnika
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 15:29



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Farliga drömmar .....
2009-02-07

  lycksele
du är ju livsfarlig!
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika