Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

9:e Januari

Alla söker kickar
Handlar det om döden
Är det för att utmana
Något form av öde

Jag hör din smärta när du sjunger
Jag kan ta på den
När den ljuder ur högtalaren
Tänk om du slutar som alkis

Vissa når jag inte längre
Smärtan är för stor
Och livet inget värt
Direkt eller indirekt




Fri vers av Cinnika
Läst 287 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-16 12:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika