Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

6:e Januari

Ansikten från förr
Snurrar kring mig
De ser det inte
Men jag gråter

Någon sade till mig
att om man brinner kan man bli bränd
Jag vet inte om jag brann
men jag känner mig sotig

Jag borde gå till skolan nu
Ansvaret kallar
Jag låtsas att jag inte hör det
Men har inte bestämt mig för hur jag ska göra än




Fri vers av Cinnika
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika