Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

7:e Januari

Jag vill inte gå till skolan idag heller
Får jag skolka idag också
Jag frågar mig själv om lov
Vilken jävla mes jag har blivit




Fri vers av Cinnika
Läst 279 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-12 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika