Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8:e Januari

Jag kommer inte går till skolan idag heller
Jag vet det innerst inne
Men jag kommer vänta på den vanliga bussen
För då ligger lögnen nära till hands




Fri vers av Cinnika
Läst 250 gånger
Publicerad 2009-02-13 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cinnika
Cinnika