Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På andra sidan verkligheten

.

Jag vill
klättra upp på stegen
som leder upp
till träkojan
högt där uppe
på andra sidan verkligheten
och unna mig
tid,
rum
och luft

Kunna släppa på vakuumet
och ge mina tankar,
andningar
och hjärtslag
viljan tillbaka

viljan att existera




Fri vers av Il poeta della luna
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-07 16:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Il poeta della luna
Il poeta della luna