Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för dig

krossad tid och
ärr i ditt skratt

jag reciterar dem
högt
för mig själv
och känner
hur djupa de egentligen är

vilka murar de byggt



du lyssnar på kullkastade drömmar
men glömmer dina egna



jag vill visa
just hur fascinerande det är att kyssas
och jag vill bygga dig ett sandslott
så att din mamma har någonstans att bo när du oroar dig som mest




Fri vers av Falk.
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-07 16:53



Bookmark and Share


  Andunelen
Texten sätter sig fast i mitt huvud, den får mig att tänka och förundras. Mycket bra skrivet.
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Falk.
Falk.