Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matväg(ran)


Förr
Kunde personalen ta hem mat
Som var ”gammal”
Från affärer

Numer så slänger man den
Istället
Man kanske är rädd att de som ”fick”
Ska handla mindre
Men…

Man betalar hellre för att bli av med
”gammal frukt och kött”


(Det som är ”gammalt” är inte alltid
Dåligt, det är nutidsmänniskans
Vanföreställning…
”datumjägarna” )




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-08 19:07



Bookmark and Share


  Svartsilver
så jävla snålt
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO