Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Presidentvalsen


Jag vill va president
Förneka att allt har hänt
Jag har inte haft sex med den kvinnan

Jag ljuger ej har jag sagt
Detta är en republikansk pakt
Och jag var nästan oskuld, innan

Och bråka ej med min fru
Då är de slut på kuttrasju
Det blir en slags munklik pina

Orala rummets vals
Är att ingeting, hänt alls
Så länge man ingen klänning visar

Men Monika lurade mej
Va ska man göra med en sån tjej
Jag kvinnans fria tystnadsplikt prisar…




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2009-02-07 20:20



Bookmark and Share


  lycksele
politikens halvsanningar och lögner
hör bara Maud Olofsson förklara
om kärnkraft
Tvi vale! Har dom ingen heder ...
2009-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO