Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt svar


Hon fick frågan
Vid skilsmässan
Om vilken hon ville bo hos
Mamma eller pappa

Hon svarade ”pappa”
Mamman försvann
Hon har aldrig träffat mamman igen

Så man kan lugnt konstatera
Hon valde uppenbarligen rätt




Fri vers av LassO
Läst 165 gånger
Publicerad 2009-02-08 14:28



Bookmark and Share


  Lotti
stackars barn som tvingats välja... oerhörd tuff situation för ett barn.....
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO