Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Shahen


Shahen av Iran
Var en elak fan
Inte kunde man väl tro
Att de skulle bli värre
När han försvann

Men då kom Khomeni
Med ett nytt slags tyrrani
Och alla stod i räta led
Burka och böneskrik
En mördaregim
Är den andra lik




Fri vers av LassO
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-08 03:06



Bookmark and Share


  peter markurth
ja de är ej att leka med,shaen kunde usa styra,(kan de m iran nu med)men iaf fall tvingas vara muslim under hot=hemlig polis....

men å andra sidan tvingas man vara nyliberal i sweden...asg..
2009-02-08

  Bibbi VIP
Jag tycker texten är högaktuell vilket också framtiden kommer att utvisa.
Bokmärke.
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO