Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alminiumimperiet


Aluminiumimperiet
De var en gång ett företag som sålde produkter
I aluminium
Samt lite andra saker
Allt gick bra
Men de pågick saker
Bakom kulisserna

De var sexuella övergrepp
De var finans övergrepp
De var en massa andra övergrepp

Cheferna tog ut bilarna på företaget själva
För en avtalat låg summa
Som restvärde
Sen sålde de dem vidare
Med mellanskillnaden i fickan

Detta pågick under många år
Till dess
Att de anklagade en anställd
För förskingring som de själva gjort

Sen, först då
Satte de Holländska ägarna
Stopp….
De värsta är, att det finns säkert samma
Typ av beteenden fortfarande
Samma typ av psykopatchefer
Som slår kvinnorna i ashlet
Och tycker att dom är tuffa…

15 år, senare…
Sitter samma typ fortfarande
Och ”diggar schytts”
”utta hellvette” som han själv
alltid sa…
Kanske t o m i en ”Sjufötti”
Om han inte haft råd att byta
I Volvo land…




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-14 17:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Bara detta med Schytts säger ju allt.
2009-02-14
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO