Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En iakttagares rensning

Fönstret är stort ut mot världen
Här ser man allt
utan att delta i spelet

Katten som går för sig själv

En dubbel värld
Ena fullt upp i andras liv
Den andra i ensamhet

Drömmarna seglar in genom fönstret
Trycker sig innanför
Påminner och sårar
Krafsar i det gamla och tar upp det till ytan

Vad ska få bli kvar?
Vad är dags att kasta ut?




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-07 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP