Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten livskris...


Det är väl bara en
liten
livskris

för hon var ju så liten

en baby--

men det genomsyrar
hela

livet!




Fri vers av Anders Nordlander VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-02-08 00:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hon finns med dig för alltid.

*kram*
2009-02-08

    Birgitta Wallgren
Förlusten var och är enorm. Dom som inte kan förstå det kan man bara beklaga.
Förresten, läste du att Marcus Birro nu blivit pappa igen till en liten pojke? Jag tänkte på dig. Som han skrev i sin blogg - "förut var en en pappa utan barn. Nu är jag en pappa med flera barn".
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP