Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bergtagen

Min flickvärld

är full med berg

Höga

Lockande till klättring

Jag ska dit upp igen en dag

 

Min kvinnovärld

är full med grottor

Djupa

Hemligt långa att gå vilse i

Du vågade

 

Du - ingen hägring

och inte för mig

Jag är bergtagen




Fri vers av Sanna i badet VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2009-02-08 00:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Tycker om
2013-11-09

  VeraIngrid
En mycket vacker dikt med välvalda ord.
Jag hörde en berättarröst när jag läste den och kände ett hopp. Tack.
2012-05-05

  Sandvargen
Ord som verkligen sätter igång fantasin. Härlig.
2009-06-03

  Cosmic Johanna
Mycket fin ton och diktröst i denna...

vackra symboliska bilder.

blir nyfiken på fler dikter...

applåder i etern:-)
2009-05-18

  Blodros
Djup och finurlig text.
Gillar!
2009-03-08

  Lina Olivia
Är svag för ordet bergtagen. Gillar din dikt!
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP