Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Värt att upprepa,samma koncept..


Synonymiskt (2)

Satt
Du placerade dig på stolen
och, varmt att va´lite fet, i solen..


Låg
Avslappnad, på sängen
Trädgrenen du slog skallen i, vid ängen


Svag
När du inte orkar något
Blaskig saft, smakar inte gott (!)


Smal
Oj, vad mager du är (!)
En lätt grej, den fixar du här

Kurva
Du körde bil, tokigt, åkte av
Din viktutveckling nu är inte bra (!)


Slant
Du tappade helt greppet
Lite pengar, som inte räckte


Mål
Gott det smakade idag !
Den som står, det blir jag !
Vi kämpar ju ,i livet, för detta
vi bör ju sådana sätta


M


----




Fri vers av Mats Henricson
Läst 252 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-08 13:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska