Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

äntligen

Hon sitter på trädgrenen därute

väntar och vässar sina klor

det vattnas i munnen på henne

snart slår hon klorna i mig

 

äntligen

 




Fri vers av micke marin
Läst 288 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-08 22:29



Bookmark and Share


  Lyckohäxan Enediel
Haha du har en skön inställning till att bli överfallen...man blir ju lite nyfiken på fortsättninge...jag menar när hon där ute väl slår klorna i dig...vad gör du då...?
Njuter troligtvis...*S*
2009-02-09

  Maria Natasja
En kisse i trädet och du är en pippifågel?? Bra skrivet!!
2009-02-09

  Blåbäret
bjöd på ett leende detta...är det någon som tar tid på sig?...riktigt charmigt och härligt
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin