Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde haft en plastpåse!!




Vi möttes för ett ögonblick
två, av kärlek törstiga själar

I ditt vänstra ögas vrå såg jag lycka och värme
i det högra fanns bara förtvivlan

Jag erbjöd dig att släcka törsten
med livet från mitt hjärta

du tackade ivrigt
och kupade dina händer

jag gav dig mitt hjärta
och stod hjärtlös framför dig

naken, utlämnad och
katastrofalt i ditt våld

under den sekund som du tänkte på allt som ska bli
på de ändlösa möjligheter min gåva gav dig

rann mitt hjärta mellan dina fingar....




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-08 23:17



Bookmark and Share


  Fredric
Vacker text, men en titel som får mig att skratta....
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson