Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IKEAS nya slogan


IKEAS nya slogan

OOOPS we dune it again
We didnt know
We dune it again

------------------------
Man gör ingen pudel
Man är mer
Dum som en gås
Oplockad eller plockad




Fri vers av LassO
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 00:07



Bookmark and Share


  peter markurth
jag köpte bokhyllan lurifax där en gång av ungdomligt oförstånd...
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO