Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya meningar


Lyssna här:
Apskäggs jävel
Du är fan den felande länken
Jag ska snöpa dej din fan
Såna svin som du skäms svinen över
Du luktar skit
Kameldrivare
Ta och ta ner pucklarna annars pucklar jag på dej
Din jävla sandlåde stropp
Är du född i ett avlopp din jävel

-Jaja har lyssnat vad är det?
-Jo det är meningar, framtagna åt Malmöpolisen




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-17 19:00



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Kul men samtidigt fruktansvärd;=)
2009-03-17
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO