Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stenstäder


För över 100 år sedan så brann
Hela Sundsvall upp
Då blev det lag på brandkår
Och den nya staden kallades sen
”stenstaden”

Australiens bränder
Torde kunna göra att de blir
Stenstäder där med…




Fri vers av LassO
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-10 02:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO