Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VEM ska Sandå slå



SANDÅ lovar ”bättre hantverk”
I TV reklamen
”Bättre än vem då”


”Bättre än VIA”
”Bättre än ALWAYS ULTRA med vingar”
”Bättre än WASH AND GO”




Fri vers av LassO
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-09 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO