Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill krama en poet!!


Mötesplatsen, e-kontakt, match.com
passagen, spray, vilda vebben

överallt trängs vi

krogragg, festknull, vänskapsknull,
kk, jobbknull, föreningsknull, sexbytarknull

överallt jagar vi

oralt, analt, vaginalt
handtralla, petting, fetisch

överallt och allt


fy fan....inte konstigt att man är singel

det finns ingen poetkramarklubb!!!!!








Fri vers av Patrik Andersson
Läst 633 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-08 23:43



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Tror att en "Poetkramarklubb" kunde ge mer än alla kontaktsajter och misslyckade Internet-dejter...eller?;-))
2009-10-31

  Novemberblomman
Haha, den här är kul....blandad med allvar...singelmänniskan av nutid.
2009-08-24

  ellali
Tack!
Ett gott skratt denna läsning gav mig.
Du har lyckats beröra varenda punkt i singellivet.
Jag hejjar på en poetkramarklubb.
2009-04-13

  Angeldust
haha den kommer nog den med.. kram Sunny
2009-02-08

  JohnSilver
haha applåder i massor :D
2009-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson