Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brevet II



Jag ser på brevet

Inget fönster kuvert

Det står skrivet med adress för hand

Nuförtiden skrivs många adresser för hand

”Ingen har ju skrivmaskin”

(mina står inplastade under sängen)


Nu ser de ut som om det är mer omsorger

Nedlagda om man ser

Det handskrivna

Ska ju i alla nån haft pennan på

Dags att öppna

Dan är ändå förstörd

Eller räddad

Förstörd

Eller räddad….




Fri vers av LassO
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-09 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO