Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förtiden finns i nutiden Nutiden är det som ditt


Förtid

Ta inte ut
Sorger i förtid

Låt ej framtida
Problem ta din plats

Sänk inte humör
Till det som ej finns

Jaga vemodet
Bort med skratt

Blås positiv tankar
Till ditt hjärta

Möt dagen
med munterhet

Under solen
Syns inga moln

Tillåt ej vemodet
Ta kommandot

Låt glädjen styra
Dina besult

Ta befälet över
De som är ditt

Le mot livet
Gå ut var glad




Fri vers av Jack_iX
Läst 387 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 10:35



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Så bra tänkvärda ord.
2009-04-24

  papessa
elva nya bibelord...
2009-02-23

  Lasseman VIP
Håller med Mellinda åh! du Kungo av klokord.. detta är ord som om dom var skrivna till mig, jag tar väl vara på dessa ord och mår bättre broder kram
2009-02-14

    sunnanvind
Positiv text som ger energi!
2009-02-09

  prinscess VIP
så vackert skrivet
2009-02-09

  Sladjana Zubcevic
Så vackert skrivet!
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX