Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om jag kunde berätta

 

jag önskar jag kunde berätta, berätta hur mycket du betyder för mig,

hur stor du är inom mig

hur du fyller hela mig

med sånt där

ilande

skrikande

kaosrött

 

jag önskar jag kunde berätta, berätta för dig

hur stor du är

hur stor du är

alldeles för stor

för att få plats på insidan

av mig

för de prassliga bokstäverna

trycker liksom ut dig

vill inte dela med sig

av mig




Fri vers av linneajehn
Läst 488 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-02-09 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn