Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fade out av jehn

 

det förvånar mig

att jag inte är mer uppenbar

än så här

 

att det inte lyser

genom huden

hur jag inte är jag

 

att

jag är

tom

men

fylld

av

andra

 

önskar jag kunde fånga

mig själv

hindra mig

från att flyga iväg

och försvinna

blekna

suddas

ut




Fri vers av linneajehn
Läst 464 gånger
Publicerad 2009-02-09 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linneajehn
linneajehn