Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under

 

Den förtrollande staden

Var bortglömd gömd

Under årens guldvaskade

Byggstenar och marmortrappor

 

De förut varma tegelstenarna

Var kalla under det gula glittret

Där målade trätrappor dignade

Under ditlagd gniden porfyr

 

Solen sken på höga stentorn

Med vimplar i grönt med guldornament

Där de gamla träbjälkarna sakta

Dignade under allt prål




Fri vers av madigan
Läst 283 gånger
Publicerad 2009-02-09 22:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan