Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmars man

 

Är du en dröm så säg mig;
Kan du måla hela himlen orange och rosa?
det ska symbolisera Ditt hjärta
ty det brinner hejdlöst för Mig

 

(annars kan du väcka mig)

 




Övriga genrer av LadyFool
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 22:31



Bookmark and Share


  Rockalex
Ett förunderligt
utforskande
verklighetsäventyr.

Den intergallaktiska mästarens rätt.

Jag bara suger i mej

Tack
2009-02-24
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool