Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagar

 

Vi vandrade genom sommartidens

Oskrivna dagar och nätter

Den som skulle få oss att blomma

Likt mossans starka växt

 

Vi andades trädens lärdom

Kände molnens skuggor på våra hjässor

Gladde oss åt vindens lek på ängarna

Bland gulmåra och hundkexvitt

 

Vi vandrade längs oceanens mjuka sand

I stormars hårda vågskvalp och frös

För att möta dagens värme med våra

Längtande sinnen efter nyckelpigors surr




Fri vers av madigan
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-09 22:32



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
I din dikt finner jag både vemod och glädje; en underton att något kan gå förlorat, men samtidigt en obändig livskraft.
Fina och suggestiva bilder.
2009-02-09
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan