Röda sammetsmjuka doftande" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Röda sammetsmjuka doftande


Rosor

 

Och rosorna var mogna

Som glöden i ditt brev

Sänt från kalla nätters mörker

 

Vi saknade vår sommardoft

Från dagen då vi föddes

I häggens trygga blom

 

Vi lärde oss att vänta

På nya sommartecken i

Vintrig isig tid

 




Fri vers av madigan
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-02-10 09:05



Bookmark and Share


  thyra
Vacker känsla och så skir med den kursiva texten. Fint!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

madigan
madigan