Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Övergrepp av lärarinnan, slicka min fantasimamma

i fantasins värld i en ålder på tio
saknade jag min mamma så


min lärarinna förvandlades sakta
till mamma, rösten blev hennes
ögonen, munnen, andningen
blev mammas


jag ville slänga mig i lärarinnans famn
min fantasimammas famn
men jag skulle blivit slagen ännu mera
av mina klasskamrater så jag satt kvar


jag fick kvarsittning igen
utan anledning

"ner på knä och lapa ungjävel"
"slicka tills du spyr! hör du det?"

"men mamma..."
"vad sa du? jag är inte din jävla morsa, hör du det?"

smaken av urin i min mun
rev mig på hennes könshår

sen blev jag slagen på rasten...




Fri vers av Skäl till själ
Läst 865 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2009-02-10 14:21



Bookmark and Share


  objekt3
underbart. jag stjäl blomnor ur hela stans vårträdgårdar och ger dig.


du har något som all utbildning i världen inte kan skänka dig och det är historia (även mod)

nu bara: språket behöver malas, stötas, blötas och omkullkastas för att komma tillbaka i samma form utan intellekt och utan språk med det inres färg symbol och musik metaforik ;)
2012-01-04

  Staffan Welroos VIP
ödets ironi... välskrivet! målande.
2009-04-22

  Butterfly bullet
Jag gillar't. Mer sånthär!
2009-02-28

  dansa som dom andra
aj.
2009-02-19

    Trast
Välskildrad skoldagdröm.
2009-02-11

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!!
2009-02-11

  En strimma av guld
Fy vad avskyvärt. Tack för du delade med Dig.
2009-02-11

  © anakreon VIP
Fy faaan!
2009-02-11

    Nattviol
det är liksom kväljande
men det råa, rakt på
över gränser, utsuddade tabun
är på nåt sätt befriande
skumt nog
(kanske man bara är så jävla less
på rosenskimret och stjärnglansen..?)
vad vet jag..............
2009-02-10

  Svartsilver
jävligt rå berättelse!
så förbjuden så man kräks samtidigt finner jag mig imponerad av att du skrivit det
hoppas nu fan inte den är sann för då är det ju för tragiskt.
2009-02-10

  Maria Natasja
Ta mej satan...
Det är så jag kisar med ögonen när jag läser...jävligt rått och bra.
Det är som att titta i en förbjuden herrtidning när man läser dina texter..
En sån man kunde hitta i nån gamal koja i skogen, när man var barn. Bilder man aldrig sett, men var nyfiken på. (Kanske nu inte just sådanna bilder som du målar upp här), men i allmänhet i dina texter.
Man fick en inblick i vad som försegick i de vuxnas värd..och man tyckte det var läskigt,samtidigt som man förundrades över sin upptäckt...Så känner jag nu när jag sprungit på din "koja"
Nu ska jag sluta babbla...
Jag är
som vi säger i stockholmsförorten Alby.
"Fett impad"
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Skäl till själ
Skäl till själ