Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svensk version av en av mina absoluta favoritlåtar, 10 år gammal, märkligt hur ny den känns, men det är klart, jag lyssnade även på låtar 1998 som var från 1988 och även 1978




Likt Solens Gudar (My Dying Bride)



Jag lever för dina ömma omfamningar
Sånger du sjunger för mig
Samlar upp mig i dina armar
Jag behöver ingen bara dig

Du fyller mig med mörka tankar om dig
Djävulen talar till mig när du rör vid mig
Min lust den bränner, djupt inom dig

Tillsammans är vi ett
Vi lever våra liv i passion
Fylld av törst dricker jag din
skönhets ljus för alltid

Öppna dina armar håll mig nära
Låt mig aldrig falla
Inlindad i dig. Du tröstar mig
Jag kunde dö här

Du fyller mig med mörka tankar om dig
Djävulen talar till mig när du rör vid mig
Min lust den bränner, djupt inom dig

Paradiset bleknar jämfört med dig
Vi brinner likt Solens Gudar
Aldrig är vi ensamma
Vår värld ändras inte för någon
Och då våra livsslut närmar sig
Ligger vi nära och hör intet

LPWJ 10/02/09




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 1080 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-02-10 16:18



Bookmark and Share


  Pot Pourri
pompejiiskeletten rakt av. tack för den
saknad i "samlingen" men välfunnen här
2010-07-09
  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP