Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Precis som Af Ugglas sjöng Snälla snälla.... Kände igen mig i låten,så hemskt. Så patetiskt älskar jag dig,så vackert ändå...för mig!


Jag är dum

Agh..
Vill skrika så alla hör!!
Så arg på mig själv,
så besviken...
Att mina tankar,
drömmar och hopp kretsar kring dig!
Så dum,det är vad jag är.
Så kär,det med.

Precis som kärleken blåst bort alla fungerande hjärnceller.

Du finns inte för mig,
men jag finns kvar för dig...

Du längtar inte,
men det gör jag...

Känner av din närvaro,
när du finns i min närhet,
men ändå inte med mig...
Du finns där nära,men så oåtkomlig...

Jag undrar vad för mening hade allt det här,
har alltid trott på att allt har sin mening,
man får alltid ut nåt av alla situationen...

Men denna,känns hopplös...
Vad finns där för mig av detta?

Hatar mig själv just nu,
för den jag är,
för känslorna som finns innom mig.
Det enda jag älskar hos mig själv är
den söta fasaden,
den som svarar mig i spegeln,
den som alla andra beundrar.
Men innombords är jag splittrad,
upp och ner,krossad och innehållslös.


Iskall,grym och ond vill jag vara.
Men nej,förvirrad,dum och olyckligt kär
det är vad jag är idag...

Du starka som strider ensam,det är ditt namn.





Övriga genrer av made in sweden
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-10 16:38



Bookmark and Share


  Rockalex
Du är så full av självinsikt självdistans och visdom
2009-02-10

  Dr Jimmy Johansson The 777
Mvg:-
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

made in sweden
made in sweden