Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är vuxenpoäng?

Jag undrar vad det betyder att bli vuxen
när blir man det?
och jag har hört att det finns något som heter vuxenpoäng
jag har köpt en kaffekokare
ger det några poäng?
och jag har börjat bädda sängen på morgonen
iallafall nästan varje dag
men jag tror inte jag har blivit vuxen än
ungefär hur gammal är man när blir man vuxen?

”en 30-årig tjej som undrar”




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-02-10 16:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Detta ger jag fem poäng för ......av fem möjliga!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson