Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden kommer ur min mun

Ord kommer ur min mun
orden väller fram
vill komma ut
ibland kommer orden stötvis
ibland kommer dom inte alls
stopp
start
repeat
ord i mina öron
ett ständigt flöde
snabbspolning
jag vill sudda ut
klippa
redigera
stoppa bandet
kan jag få välja ett nytt band?
spännande
med nya influenser
tre fjärdedels takt




Fri vers av Karin Andreasson
Läst 405 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-02-10 17:05



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Ja, vi simmar fullkomligt omkring i alla dessa ord. Det vill till att vi sorterar ut bra från dåligt så vi inte dränks. Jag håller med dig, det är intressant att tänka på detta
2009-02-12

  "Dempa"
Forsätt bara att spotta rader...

Love it!
2009-02-10

  Eaglemountains VIP
En mycket innehållsrik text, om ord, som sägs, som repeteras, som ångras - men ordrikt .....
2009-02-10

  Ove Aronsson
Det är svårt att redigera det man redan sagt
men om vi skulle skriva ner allt först så blev det inte
mycket sagt.
Vi kanske kan uttala en ny mening som suddar den gamla.
Du fångar mycket i din text
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Karin Andreasson
Karin Andreasson