Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlöst


just då
när jag vill
säga hur mycket
du betyder för mig


då sinar orden


just då
när jag vill
visa att jag bryr mig


saknas orden


just då
när jag vill
bjuda dig vishet
och vara en kraftkälla


är jag ordlös


men mitt hjärta
min famn

lyssnar och talar
kärlekens språk



mitt löfte
i tystnaden




Fri vers av Teresia Ridell
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-02-10 20:40



Bookmark and Share


  friheten
Underbara rader som är sanna, Ibalnd är man helt enkel ordlöst, men handlingen visar ju allt, tack och lov. Mycket vacker poetat!
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell