Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


En katts hjärta

 

jag är bedrövad
jag är så liten
att jag ryms i min katts hjärta

hon spinner in mig i sitt mjuka garn
gör mig varm
och oberoende




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 976 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-10 22:02



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Hm, så har jag aldrig sett det. Katten spinner in sig i mitt hjärta.
2013-01-06

  Berit Robin Lagerholm VIP
Där vilat du fint. Skönt spinnande ombonat.
2009-02-11

  Johan Bergstjärna VIP
Åhh... våra sköna mirakelmissar!
Fint!
2009-02-11

  Carola Zettergren
Ett djur betyder så mycket, en närhet och kärlek som sannerligen kan vara befriande och tänk på alla dem som har ett mycket friare liv med ledarhund, servicehund osv...
2009-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger