Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggar av ångest

 

Klättrar på väggar

Av ångest

Fallet är närmare än stjärnorna

Ett misstag

Ett fall

En kvinna är död

Och det är inte ens helg




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 331 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-02-10 22:42



Bookmark and Share


  "Dempa"
Blytung!

Ett viktigt budskap.
2009-02-14

    Tea Alex
Gillar sista meningen, den känns närmast komisk i min tolkning. Lite tragikomisk sådär på slutet. *funderar*
2009-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel