Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inbillning

Jag inbillar mig en känsla av full kontroll
inget passerar oberört mina ögon
men du gav mig den där blicken idag, sa dom
den jag aldrig har lyckats lägga märket till

vill jag märka den?
plågade ögon, blanka

Jag inbillar mig att jag vågar möta den
blicken, plågandets plåga
jag har bara inte haft tid än...

om en struts sticker huvuden i sanden,
har den då någon som helst koll på
vad som händer ovan jord?
jag måste vara mer uppmärksam

du gav mig den där blicken idag, sa dom
den enda jag inte kan konfrontera




Övriga genrer av Kathrina
Läst 254 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-02-15 02:07



Bookmark and Share


  Frans Nilsson
Jag småler igenkännande. Bra blandning av självdistans utan att rubba på den personliga integriteten.
2009-04-05

  Lejonhjärtas poesi
Tjusig inbillning, du får se efter...
2009-02-22

  CRAIDLARN
oerhört vackert!
2009-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina