Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tunn yta

Har stängt för länge
öppnar
våg av ångest
drunknar
blundar

Leker kurra-gömma
undviker
ler och stänger
förtränger
blundar

Allt går ganska bra
skrattar
samlar skatter
hittar
älskar

Tar en nypa luft
tänker
våg av minnen
drunknar
förvränger

Inget har hänt.




Fri vers av Kathrina
Läst 356 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-11-29 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina