Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomhet

ett skrik i det tomma
där ljud står stilla
dit ingen kan komma
där alla vill glömma

en tomhet som berör
bland svala grå väggar
den längtan som förstör
då skriken vi hör...

men visst finns den?
och ibland är det härligt




Fri vers av Kathrina
Läst 351 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-09-18 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina