Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du gillar väl också köttfärssås?

bestulen på pengar
fast besluten om hämnd
söker sig till kretsar
som krigar i svart
triggar de svaga
tigger bekräftelse...







..eller så är det kanske en fråga om mat




Fri vers av Kathrina
Läst 351 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-09-07 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kathrina
Kathrina